Advarsel
  • JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med id: 1088

Akademiuddannelse i sundhedspraksis

 

  • Er du uddannet inden for social- og sundhedsområdet, pædagogik eller socialpædagogik
  • Vil du bygge mere på dine professionelle kompetencer
  • Ønsker du nye faglige udfordringer?

 

En akademiuddannelse er en fleksibel, videregående uddannelser for voksne, som du tager på deltidsbasis. Det vil sige, at du kan fuldføre en akademiuddannelse ved siden af dit job. Akademiuddannelser er målrettet social- og sundhedspersonale eller pædagogiske medarbejdere, der har praksiserfaring.

For at blive optaget på en akademiuddannelse, skal du have en erhvervsuddannelse eller en gymnasial uddannelse samt mindst 2 års relevant erhvervserfaring. Hvis du ikke opfylder kravene til at kunne optages, kan du måske blive optaget gennem en realkompetencevurdering.

Akademiuddannelsens fleksibilitet betyder, at du kan tilpasse uddannelsen efter dine interesser og ønsker. Du kan fx tage uddannelsen samlet, kombinere fag eller vælge et enkelt modul ad gangen.

En fuldført akademiuddannelse giver dig adgang til diplomuddannelser.

Hvis du er over 25 år og i arbejde kan du søges Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) til akademiuddannelserne. SVU-satsen svarer til 60% af dagpengesatsen. Der er også mulighed for at søge midler ved Den Kommunale Kompetencefond. For nærmere information - klik her.

SOSU Syd udbyder akademiuddannelse i samarbejde med Social- og Sundhedsskolen Fyn, SOSU Esbjerg, Social- og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens og UCL Erhvervsakademi- og professionshøjskole.

Der udbydes akademimoduler inden for uddannelsen; Akademi i Sundhedspraksis

Se planlagt udbud af Akademiuddannelser og hvor du skal tilmelde dig ved at klikke her.

Kontakt skolen for nærmere information på kurser@sosu-syd.dk

Webdesign byro aabenraa